Decembers horoskop – Vem blir din nyårskyss? | Nyhetssvallet

Decembers horoskop – Vem blir din nyårskyss?

Slutet på året börjar närma sig och mörkret har kommit, vem kommer du mysa med i vinter? Läs ditt horoskop nedan för at få reda på vem din nyårskyss är! 

Vädur 21/3-19/4

Du kommer känna en del ilska och ledsamhet i slutet på året men det är viktigt att du får säga vad du har på hjärtat. Försök att vara tillmötesgående i dina ord så att den andra personen förstår vad du vill förmedla. Samtalen kan komma att bli mycket intensiva och du måste förstå att du inte alltid kan ändra folks åsikter och tankar. Tänk på att hitta fokus igen på de saker som du tycker om och försök att prioritera, där kommer du hitta din glädje som du alltid letat efter. 

Din nyårskyss: Skytten 

Tips för det nya året: Håll inte in känslorna som väntar på att få komma ut. Låt ditt hjärta tala!  

 

Oxen 20/4-20/5

December är en månad där du ska fokusera på dina personliga förändringar. Det är i hög tid att erkänna förändringarna som kommit smygandes för dig själv. Du har gått igenom en förlust, det behöver inte vara en person utan kan vara att du känner att du förlorat en del av dig själv. Glöm inte att när en dörr stängs öppnas två nya. Dina nya förändringar kommer att falla på plats när du minst anar det! 

Din nyårskyss: Stenbocken

Tips för det nya året: Försök att ta alla förändringar med en nypa salt och ha ett öppet sinne. Det kommer löna sig i slutändan!

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kommer tvivla på dig själv i olika situationer under sista dagarna i december, bland annat kan det vara en arbetsuppgift eller en skoluppgift. I dessa stunder ska du inte glömma att lita på din magkänsla och var inte rädd att pröva dig fram. Jul och nyår kommer handla om att vila upp dig ordentligt och samla dina inre krafter. Ta vara på familj/vänner och värna om de relationer du har just nu. En ny form av relation kommer att inledas och de kommer att bli viktigt att behålla den relationen för dig. 

Din nyårskyss: Lejonet

Tips för det nya året: Bli inte rädd om nya ansikten försöker närma sig dig, det kan komma att bli en positiv överraskning.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du är orolig för din framtid och försöker lista ut vad eller hur du vill jobba i framtiden. Här gäller det att se hela din spelplan och ta beslut efter att ha värderat dina val noga. Slutet på december handlar om att ta itu med fler saker än vad du tror att du klarar av. Kanske bör du kontakta den personen som ständigt är i dina tankar? Oavsett hur er relation tar form kommer du att må bra av att ha vågat ta första steget. Fatta inga större relationsbeslut under december utan låt saker gå sin egen väg. Nya året kommer komma med mycket umgänge och sociala samtal. Du kommer lyckas bra inom din utbildning eller ditt jobb. 

Din nyårskyss: Skorpionen

Tips för det nya året: Våga ta det steget som skrämmer dig, det kommer löna sig. 

 

Lejonet 23/7-22/8

Vid årsskiftet kommer du behöva värdera dina relationer. Vad vill du att andra ska se i dig? Vem vill du framstå som? Du kommer mötas av en hemlig förälskelse på din skol- eller arbetsplats och dina känslor kan komma att förvirra dig, därmed är det viktigt att du alltid tänker logiskt och försöker undvika onödiga konflikter. Försök att hålla dina vardagsrutiner enkla, komplicera inte saker och ting. Använd din energi för att göra rent både i hemmet och i privatlivet men glöm inte att rensa dina tankar också. 

Din nyårskyss: Tvillingarna

Tips för det nya året: En bra vän är bättre än tio falska, glöm aldrig det. 

 

Jungfrun 23/8-22/9

December kommer handla om att försöka hitta rätt och hitta hem igen. Personlig utveckling kommer att bli din högsta prioritering och ditt sökande efter meningen med tillvaron kommer att bli viktig. Det kan komma att bli väldigt påfrestande för dig men glöm inte bort att det även kan bli en nyttig läxa. Du kommer lyckas charma någon väldigt speciell för dig och dina känslor kommer att vara extra starka i slutet på december. Glöm inte bort att det är okej att visa dig sårbar, det kan komma att hjälpa dig hitta det du söker efter. Du kommer ha ett festligt avslut på året med vänner och familj, men glöm inte bort att ha realistiska förväntningar. 

Din nyårskyss: Fiskarna

Tips för det nya året: Våga visa dina sanna känslor.

 

Vågen 23/9-22/10

Slutet på december handlar om att tänka rationellt och logiskt, även om det ofta går emot din natur. Du har tidigare varit impulsiv och spenderat mycket tid och pengar på sånt du egentligen inte behöver, men du kommer att börja se en större helhet av det du har framför dig. Du kommer att gå in i en energikrävande period och därmed behöver du vara fokuserad och samlad inför ditt nya år. En återförening med äldre vänner kommer inträffa och det kan vara möjligt att något som du inte har förväntat dig händer. Ha kul och njut av jul och nyår för det förtjänar du!

Din nyårskyss: Vattuman

Tips för det nya året: Överväg dina beslut extra noga och rådfråga gärna en vän eller två.

 

Skorpionen 23/10-21/11

December kommer bjuda på en hel del överraskningar för dig. En oväntad vinter flirt kommer att inträffa och du kommer få bekantskap med flera nya ansikten, men var noga med vilka människor du väljer att släppa in i ditt liv. Det kommer bli en hektiskt period för dig med många bollar i luften både socialt och i skol- eller arbetslivet. Början på 2022 kommer att tillföra lycka och äventyr, du kan komma att hitta en ny talang eller hitta tillbaka till en kreativ sida av dig själv! 

Din nyårskyss: Kräftan

Tips för det nya året: Var inte rädd att börja på nya projekt. Vi vet att det kan vara läskigt ibland men i slutändan kommer det vara värt det!

 

Skytten 22/11-21/12

December kommer att avslutas med lite drama, men däremellan är det även kärlek och äventyr. Du kommer hitta dig själv i nya miljöer som kommer väcka liv i sidor av dig själv som du inte sett innan. Det är därför viktigt att ta vara på och lägga mycket energi på din tillvaro. Försök att inte dagdrömma bort dina dagar, du kommer tjäna på det! Dina tankar kommer vandra till ditt förflutna och du kommer se nya perspektiv på dina tidigare problem. Nyår spenderas med nära vänner och familj!

Din nyårskyss: Vädur

Tips för det nya året: Nya miljöer är inte farliga, våga ta för dig! 

 

Stenbocken 22/11-21/12

December blir olik dina tidigare månader på året. Nu är det hög tid charma din omgivning! December är din månad och du kommer få ett socialt och aktivt slut på året. Du kommer ägna tid åt att reflektera dina åsikter och tankar, och du kommer inse att ditt privatliv är viktigt för dig. Allt behöver man inte dela med sig av. Undvik negativa känslor och tankar och tänk logiskt. Det kan bli högst relevant att värdera den kärlek och vänskap som finns i din omkrets och hitta en balans. Ditt nyår kommer att avslutas med fest, fest, fest! Passa på att krama om den där personen du tycker extra mycket om så kommer du få lika mycket uppskattning tillbaka. 

Din nyårskyss: Oxen

Tips för det nya året: Envishet kan vara bra, men nya åsikter och tankar kan hjälpa dig finna vem du är. 

 

Vattumannen 20/1-18/2

Slutet på december kommer bli socialt och aktivt. Din tid kommer flyga förbi! Din högsta prioritering bör handla om att dela upp din arbetsbörda och inte spendera för mycket tid på onödiga saker. Du kan komma att stöta på hinder och konflikter under årsskiftet och det blir därför viktigt att se dig noga omkring i din omkrets och värdera vilka du kan lita på och inte. Julen kommer att bli fartfylld och nyår kommer att bjuda på mycket dans och fest, ha så kul!

Din nyårskyss: Vågen

Tips för det nya året: Vänner idag betyder inte vänner imorgon. Håll dina kära nära, och dina nära kära.

 

Fiskarna 19/2-20/3

December har varit en lugn och rofylld månad och kommer fortsätta på liknande spår till 2022. Det bästa är att omge dig med vänner och familj där du både ger och tar mycket kärlek. Du kommer sätta nya mål för kommande året och du kommer vara mer tävlingsinriktad än någonsin. Ta vara på den lystern inom dig och försök sprida vidare den till din omgivning. Du kan komma att uppleva besvikelser och motgångar inom dina relationer, men var inte rädd för att inse att du också kan göra fel eller missuppfatta saker. Din jul kommer att bli hektisk och nyår detsamma, därmed är det upp till dig att värdera vad du ska lägga energi på under högtiderna. 

Din nyårskyss: Jungfru

Tips för det nya året: Alla kan göra fel, även du. Ta dig själv med en nypa salt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Läs fler artiklar i samma kategori: Nyheter